Ohjelma

ETT ry:n 20-vuotisjuhlaseminaari ja illallinen 

25.09.2014

Hämeen linnassa

Kustaa III:n katu 6, Hämeenlinna

 

Työtä suomalaisen elintarviketuotannon hyväksi

- terveyttä ja hyvinvointia eläimille, turvallisuutta ja laatua ihmisille


Alustava ohjelma Seminaarin puheenjohtajana toiminnanjohtaja Pirjo Kortesniemi, ETT ry
9.00- Tervetuliaisvastaanotto ja kahvitarjoilu
10.00

Seminaarin avaus

kansanedustaja ell. Markku Eestilä

10.20

ETT ry 20 vuotta

Puhe - ETT ry:n hallituksen puheenjohtaja Ari Mäkelä

Yhdistyksen hallituksen ja toimihenkilöiden esittely

ETT:n lyhyt historiikki, toiminnanjohtaja Pirjo Kortesniemi

11.00

Health care as a tool for modern animal husbandry

– Example from milk production sector in Denmark

erikoiseläinlääkäri Finn A. Pedersen, StrateKo, Tanska

12.00 Lounas
13.00

How to motivate farmers and veterinarians?

– Results from Denmark concerning management and biosecurity at the farm level

erikoiseläinlääkäri Finn A. Pedersen, StrateKo, Tanska

13.45

Tuloksia terveydenhuollon seurantajärjestelmistä

Ensimmäiset raportit Nasevasta 2012-2014

asiantuntijaeläinlääkäri Erja Tuunainen, Naseva

Sikavan satoa 2013

asiantuntijaeläinlääkäri Sanna Nikunen, Sikava

14.45 Kahvi
15.15

Lyhyet katsaukset tuotantoeläinten terveydenhuollon tilanteeseen:
nykyiset vahvuudet ja lähiajan haasteet nauta-, sika- ja siipikarjasektorilla

ETU-asiantuntijaryhmät

16.15

ETT:n toiminnan painopisteet 2020

– Terveydenhuollon painopiste tuotannolliseen suuntaan hyvinvointi huomioiden ja laatua varmistaen

toiminnanjohtaja Pirjo Kortesniemi, ETT ry

17.00 Jaloittelua linnakierroksella
18.00

Juhlaillallinen

ETT:n huomionosoitukset yhteistyökumppaneille, musiikkia yms.

© ETT ry