ETU-yhteistyöryhmä

 

ETU-yhteistyöryhmän tehtävänä on

  • toimia keskustelufoorumina
  • varmistaa että kaikilla toimijoilla on riittävä tieto terveydenhuollon tilanteesta
  • vaihtaa tietoja ja tuoda esiin terveydenhuollon kehitystarpeita sekä
  • tehdä tarvittaessa linjauksia.

 

Yhteistyöryhmän puheenjohtajana toimii MTK:n nimeämä edustaja ja sihteerinä ETT:n toimihenkilö. Yhteistyöryhmä kokoontuu n. kerran vuodessa.

ETU-yhteistyöryhmän jäsenet 2016:

Taru Antikainen (Mauno Ylinen) MTK, puheenjohtaja
Leena Suojala, MTK
Taina Aaltonen, MMM
Kajsa Hakulin, MMM
Paula Kinnunen, Evira
Terhi Laaksonen, Evira
Liisa Kaartinen, Evira
Antti Sukura, HYELTDK
Kirsi Sario, SELL
Antti Latva-Rasku, Faba
Juha Nuutila, ProAgria Keskusten Liitto
ETT:n hallitus:
Juha Nousiainen, Valio Oy
Ann-Charlott Kjerp, Valio Oy
Ari Mäkelä, Valio Oy
Sami Kilpeläinen, Arla Oy
Taneli Tirkkonen, A-Tuottajat Oy/Pohjanmaan Liha
Olli Paakkala, HKScan Finland Oy
Tomas Gäddnäs, Snellmanin Lihanjalostus Oy
Hanna Hamina, DAVA Foods Finland Oy, Kieku Oy,
                        Kurjessuon Munapakkaamo
Kristiina Sarjokari, Valio Oy
Jaana Kiljunen, Valio Oy
Anu Autere, Ruhan Meijeri Ky (Arla-ryhmä)
Tuomas Herva, A-Tuottajat Oy/Osk. Pohjanmaan Liha
Leena Pohjola, HKScan Finland Oy
Kirsi Partanen, Snellmanin Lihanjalostus Oy
Pekka Wiro, A-Tuottajat Oy/Atria Chick Oy

© ETT ry