Hakuaika Sikavan asiantuntijaeläinlääkärin tehtävään päättyy 9.6.2019

06.06.2019

Sikavan asiantuntijaeläinlääkärin siirryttyä ETT ry:n toiminnanjohtajaksi haemme asiantuntijaeläinlääkäriä vakituiseen työsuhteeseen.

Asiantuntijaeläinlääkärin työnkuvaan kuuluvat ensisijaisesti sikojen terveydenhuollon kansallinen koordinointi sekä Sikavan tietojärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvät tehtävät. Eläinlääkäreiden, tuottajien sekä sidosryhmien konsultointi ja koulutus ovat merkittävä osa tehtävänkuvaa. Asiantuntijaeläinlääkärin toimenkuvaan voi sisältyä myös muita yhdistyksen toimialaan liittyviä tehtäviä. Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan olla mukana kehittämässä suomalaista kotieläintuotantoa ja tautiriskien hallintaa.
 
Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyyttä sekä tuotantoeläinten terveydenhuollon ja kotieläintalouden mahdollisimman laajaa tuntemusta. Hakijalta odotetaan matkustusvalmiutta, sujuvaa esiintymiskykyä sekä hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Arvostamme yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Vastaavasti tarjoamme mukavan ja tukea antavan työyhteisön sekä mahdollisuuden oman osaamisen laaja-alaiseen kehittämiseen.
Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Seinäjoki, mutta etätyö on mahdollista. Työsuhteen aloitus 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään 9.6.2019 klo 24.00 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Ina Topparille tai postitse osoitteella: Eläinten terveys ETT ry / Sikavan asiantuntijaeläinlääkäri, PL 221
60101 SEINÄJOKI.
Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan koulutus, työkokemus, kielitaito ja palkkatoivomus.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja  Ina Toppari, puh. 0400 363 304 tai ina.toppari (ät) ett.fi

© ETT ry